Wat is voetreflexzone therapie?

Het is een natuurlijke geneeswijzen die al vele eeuwen oud is. Bij het behandelen wordt gekeken naar de algehele gezondheid van de mens. Wat zijn je lichamelijke klachten, maar zijn er mogelijk misschien ook geestelijke en/of emotionele zaken die van invloed kunnen zijn op jouw gezondheid.

Op de voeten liggen diverse reflexzones die in verbinding staan met alle organen en alles in jouw lichaam.

Door deze punten te behandelen en te stimuleren komt er een betere doorbloeding en energiedoorstroming in jouw lichaam en worden tevens afvalstoffen afgevoerd.

Zo wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd, worden er blokkades opgeheven en komt er (weer) meer balans en harmonie in je leven.

Het is een veilige manier van behandelen om lichamelijk, geestelijk en emotioneel in balans te komen en kan bovendien ook als een waardevolle aanvulling op reguliere behandelingen bij arts, ziekenhuis of elders toegepast worden.

Bij behandeling wordt gekeken naar de klacht of de symptomen en tevens naar het geheel van uw gezondheid. We gaan dan samen kijken en overleggen hoe en wat er voor u mogelijk is zodat u na enkele behandelingen ook kunt ervaren wat voetreflex voor u kan betekenen.

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten en kan ingezet worden ter behandeling van diverse klachten, maar ook preventief of ter ontspanning is het een waardevolle bijdrage aan uw gezondheid.

Voetreflex kan positief bijdragen aan het versterken van het immuunsysteem, wat zeker in onze huidige tijd belangrijk is, doordat je meer rust en ontspanning kunt ervaren.
Verder kan het helpen bij de volgende klachten:

  • hoofdpijn/migraine
  • vermoeidheid-stressklachten/burn out
  • spierklachten
  • slecht slapen
  • hormonale problemen
  • maag- en darmklachten
  • reuma

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, ook bij andere klachten kan Voetreflex ingezet worden.

U kunt hiervoor contact met mij opnemen en dan gaan we samen kijken wat er mogelijk is.