Contact

U kunt contact opnemen met mij op telefoonnummer
06 25 33 18 25 door te bellen of te whatsappen

Of u kunt een mail sturen naar
Ans@praktijkdennerode.nl

Voor vragen en/of het maken van een afspraak.

De praktijk is gelegen tegen het Bakelse bos. Het adres is:
Dennerode 37, 5709 HV in Helmond

Ik ben aangesloten bij

  • Beroepsvereniging voor gekwalificeerde Voetreflexzonetherapeuten VNRT (Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten)
  • de Overkoepelende organisatie voor complementaire en alternatieve geneeswijzen die artsen en therapeuten op HBO certificeert en registreert RBCZ /TCR (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)
  • de klachten en Geschilleninstantie voor complementaire en alternatieve gezondheidszorg SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg)

Ik voldoe aan alle gestelde eisen door aansluiting bij diverse instanties, bijscholing en wettelijke eisen mede conform AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en WKKGZ (Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg)

Ik heb een AGB code voor mezelf en mijn praktijk. De AGB-code is een uniek codenummer in een register van Nederlandse zorgverleners of zorgverleningsinstanties. De AGB-code is op grond van de WMG sinds 1 januari 2016 verplicht voor alle formele zorgverleners, en dient voornamelijk voor declaraties aan zorgaanbieder.

Voor verdere informatie, bepalingen, beroepscode, klacht- en tuchtregeling verwijs ik u graag naar de website van de VNRT www.vnrt.nl. Op deze website kunt u, indien gewenst, nog meer informatie en verdere toelichting vinden.